24H Receptie
Ont bijt
FREE WI-FI
Parking
Rookvrij
Geen Huisdieren
Ev charging

Onze residenties

Al onze residenties in Appart Midi 33, zijn volledig gemeubileerd en bieden u al het comfort aan met de mogelijkheid om uw verblijf aan te vullen met additionele hoteldiensten: dagelijks Amerikaans ontbijt geserveerd in de vorm van een "Buffet" in ons restaurant, schoonmaakservice op maat, privaat parkeerplaats, enz. zodat u zich kunt ontspannen en ten volle van uw verblijf genieten. Appart Midi 33 is ideaal gelegen in het hartje van Brussel en op slechts twee stappen van het Brussels-Zuid station waar u behalve het volledig Belgisch spoorwegnetwerk ook nog toegang heeft met de Thalys, Eurostar of de TGV. Dankzij onze locatie is Appart Midi 33 perfect voor uw zakenreis of zomaar voor recreatie.

PLUSPUNTEN OM TE HUREN BIJ APPART MIDI 33

 • Huur is op basis van uw appartement en niet per persoon
 • Alles kosten zijn inbegrepen, "kant-en-klaar" verhuur
 • Keuze uit verschillende hoteldiensten
 • Ideaal gelegen in het hartje van Brussel
 • Openbaar vervoer voor het gebouw
 • Hoe langer u blijft, des te minder u betaalt
 • Meer flexibiliteit en onafhankelijkheid
 • Volledig ingerichte residenties
Minimaal verblijf 7 dagen -10%
14 dagen
-15%
21 dagen
-20%
30 dagen
Achterzijde 680 €* 1224 €* 1734 €* 2176 €*
Voorzijde 700 €* 1260 €* 1785 €* 2240 €*
Voorzijde A 750 €* 1350 €* 1913 €* 2400 €*
Penthouse B 730 €* 1314 €* 1862 €* 2336 €*
Penthouse 1A 800 €* 1440 €* 2040 €* 2560 €*
Penthouse 2A 820 €* 1476 €* 2091 €* 2624 €*
Sky lounge 875 €* 1575 €* 2231 €* 2800 €*
* Prijzen exclusief BTW

INBEGREPEN IN UW HUUR

 • 24h receptie
 • Onbeperkte Wifi-internettoegang
 • Laptopkluisje
 • HD LED TV
 • Gratis bagage depot op uw aankomst en/of vertrek dag
 • Uw appartement word om de twee weken schoongemaakt (met vervanging van uw linnen-kit)
 • Zelfbedieningswasserette faciliteiten ter beschikking
 • Compleet uitgeruste keukens in alle appartementen

ADDITIONELE HOTELDIENSTEN MET TOESLAG

Linnen-kit

(Bedlinnen; kussensloop, bedlaken, dekbedovertrek § hoes. Badlinnen ; badhanddoeken, handdoeken en badmat) - Afhankelijk van uw verblijf zal Appart Midi 33 u om de twee weken een schoonmaakservice aanbieden, inclusief vervanging van uw linnen-kit.

 • € 14* voor een appartement met 2 slaapkamers
 • € 18* voor een appartement met 3 slaapkamers

Privaat parkeerplaats

 • € 22* per dag
 • € 140* voor 1 week
 • € 240* voor 2 weken
 • € 375* voor 3 weken
 • € 425* voor minimaal 30 dagen

Amerikaans ontbijtbuffet in het restaurant

 • 16 €* per persoon/kinderen van 3 tot 12 (-50%)

Service ménager supplémentaire

Afhankelijk van uw verblijf, en inbegrepen in uw huur, zal Appart Midi 33 tweemaal per maand de schoonmaak voor u doen, inclusief vervanging van uw linnenset.

 • 28 €* (per schoonmaak, behalve op zon- en feestdagen)
 • 160 €* (per week 6 weekdagen behalve op zon- en feestdagen)
 • 760 €* (per maand, 6 weekdagen behalve op zon- en feestdagen)

Verhuur van elektrische auto ter plaatse

 • BMW i3 12,00 €* per uur
 • Renault ZOE 9,00 €* per uur

Extra bedje/wieg voor baby

 • 10 €* per dag

KORTE-TERMIJN-VERHUUR & LANGETERMIJNVERHUUR

1.1 VOORSTEL

Als een van onze appartementen aan uw wensen voldoet, bevestig dit dan zo snel mogelijk op schriftelijke wijze, zodat wij het appartement vooraf voor u kunnen reserveren;

 • Per e-mail, appart@midi33.be in de onderwerpsregel - Reservering
 • Contactformulier op onze webpagina Appart Midi 33; www.midi33.be

Vermeld duidelijk het type appartement en het aantal dagen (7, 14, 21 of 30 dagen). Houd er rekening mee dat uw reservering vervalt na 48 uur (datum en tijd van verzending van de e-mail als bewijs, tenzij Appart Midi 33 uw aanbetaling ontvangt - zie 1.2). Appart Midi 33 zal u zo snel mogelijk antwoorden en uw reservering bevestigen.

Als u in Brussel bent, kan er uiteraard binnen 24 uur een afspraak ter plaatse worden gemaakt, afhankelijk van uw beschikbaarheid.

1.2 BEVESTIGDE RESERVERING & AANBETALING

Als definitieve bevestiging van uw reservering vragen wij u;

 • Om uw reservering te bevestigen, er moet ten minste twee (2) weken voor uw aankomst een aanbetaling van 50% van uw verblijf worden betaald, (Het saldo moet worden betaald bij aankomst in Appart Midi 33, zie paragraaf 1.3)
 • Het aantal dagen 7, 14, 21 of 30 dagen, de namen voornamen identiteit nummers van alle bewoners.
1.3 KOSTEN

Bij aankomst worden er twee (2) kosten aangerekend;

 1. € 14 of € 18 voor een (1) linnen-kit voor de 2 of 3 slaapkamer appartement. (Bedlinnen; kussensloop, bedlaken, dekbedovertrek § hoes. Badlinnen ; badhanddoeken, handdoeken en badmat). Appart Midi 33 zal u om de twee (2) weken een schoonmaakservice bieden, inclusief vervanging van uw linnen-kit. Afhankelijk van de duur van uw verblijf wordt er een linnen-kit in rekening gebracht.
 2. € 28 voor de kosten van de eindschoonmaak, d.w.z. de eindschoonmaak die zal worden uitgevoerd nadat het appartement is verlaten.
1.4. BETALINGSVOORWAARDEN

Alle betalingen kunnen worden gedaan met een creditcard bij de receptie of via een bankoverschrijving vóór uw aankomst.

1.5 DAG VAN AANKOMST - CHECK-IN
A - WAARBORG

Bij aankomst doen we een preautorisatie van € 200 op een creditcard die geldig is op de datum van het begin van uw verblijf.

De waarborg kan door Appart Midi 33 worden gebruikt in geval van niet-betaling door de huurder van de aan Appart Midi 33 verschuldigde bedragen voor het verstrekken van accommodatie en/of aanvullende diensten die ter plaatse worden verbruikt (ontbijt, schoonmaakservice, parking, enz.), eventuele schade veroorzaakt in de appartementen of gemeenschappelijke ruimtes, of in geval van diefstal in Appart Midi 33. De creditcard van de huurder die gebruikt wordt voor de betaling en de waarborg van het verblijf kan na het vertrek worden gedebiteerd, tot het bedrag van een schatting van de reparatie na vaststelling van de schade aan het appartement dat door de klant werd bewoond.

Indien deze voorwaarden niet worden nageleefd, wordt de reservering niet gegarandeerd. De bij de reservering gebruikte creditcard en geldige identiteitspapieren moeten bij aankomst worden voorgelegd, bij gebreke daarvan, kan de toegang tot het appartement worden geweigerd door Appart Midi 33.

B - CHECK-IN

Nadat de betalingen zijn verwerkt, kunt u uw sleutels (voorgeprogrammeerde magneetkaart voor de duur van de huurperiode) afhalen bij de receptie.

1.6 ALGEMENE INFORMATIE EN VOORSCHRIFTEN

Als huurder van Appart Hotel Midi 33 raden wij u aan om de algemene informatie en voorschriften in uw appartement aandachtig te lezen. Indien u meer informatie wenst, aarzel dan niet om contact op te nemen met de receptie.

1.7 VERZEKERING

Het gebouw is door Appart Midi 33 verzekerd tegen brand en aanverwante risico's en tegen elektrische en waterschade. De aansprakelijkheid van de huurder tegenover de eigenaar en derden is voor deze handelingen gedekt. De persoonlijke bezittingen van de huurder zijn echter niet gedekt door de verzekering van Appart Midi 33. Om uw persoonlijke bezittingen tegen eventuele schade te verzekeren raden wij u aan om een aparte verzekering af te sluiten.

1.8 CHECK-OUT

Bij uw vertrek dient u de sleutels (voorgeprogrammeerde magneetkaart voor de duur van de huurperiode) op de dag van vertrek vóór 11.00 uur aan de receptie te overhandigen.

2.1 HUURAANVRAAG

Als een van onze appartementen aan uw wensen voldoet, bevestig dit dan zo snel mogelijk op schriftelijke wijze, zodat wij het appartement op preliminaire manier kunnen reserveren;

 • ü Per e-mail, appart@midi33.be in de onderwerpregel - Reservering -
 • ü Contactformulier op onze webpagina Appart Midi 33; www.midi33.be

Vermeld duidelijk het type appartement en het aantal maanden huur. Houd er rekening mee dat uw preliminaire reservering automatisch vervalt na 72 uur (datum en tijd van verzending van de e-mail als bewijs, tenzij Appart Midi 33 uw aanbetaling ontvangt - zie 2.2). Appart Midi 33 zal u zo snel mogelijk antwoorden en uw reservering bevestigen.

Als u in Brussel bent, kan er uiteraard binnen 24 uur een afspraak ter plaatse worden gemaakt, afhankelijk van uw beschikbaarheid.

2.2 AANBETALING

Houd er rekening mee dat uw preliminaire reservering na 72 uur vervalt, tenzij Appart Midi 33 een geldige bevestiging ontvangt in de vorm van een aanbetaling van € 400 (aftrekbaar van de eerste maand huur).

2.3. HUURCONTRACT

Zodra uw aanbetaling is ontvangen, vraagt Appart Hotel Midi 33 u om uw contactgegevens en/of die van uw bedrijf om de huurovereenkomst op te stellen Dit document moet worden ondertekend door een vertegenwoordiger van de onderneming of door de huurder zelf.

2.4 GARANTIE EN KOSTEN
A - GARANTIE/HUURGARANTIE

A-1 Verhuur van 1 tot 3 maanden - Bij uw aankomst doen wij een preautorisatie van € 400 tot het einde van uw verblijf op een creditcard die geldig is op de begindatum.

A-2 Verhuur van 3 maanden of meer - Bij een verblijf van meer dan een maand is de huurgarantie verschuldigd op het moment van ondertekening van het huurcontract. De huurgarantie bedraagt één maand huur en uw eerste maand huur dient uiterlijk bij aankomst betaald te worden.

De waarborg kan door Appart Midi 33 worden gebruikt in geval van niet-betaling door de bewoner van de aan Appart Midi 33 verschuldigde bedragen voor het verstrekken van accommodatie en/of aanvullende diensten die ter plaatse worden verbruikt (ontbijt, schoonmaakservice, parking, enz.), eventuele schade veroorzaakt in de appartementen of gemeenschappelijke ruimtes, of in geval van diefstal in Appart Midi 33. De creditcard van de klant die gebruikt wordt voor de betaling en de waarborg van het verblijf kan na het vertrek worden gedebiteerd, tot het bedrag van een schatting van de reparatie na vaststelling van de schade aan het appartement dat door de klant werd bewoond.

Indien deze voorwaarden niet worden nageleefd, wordt de reservering niet gegarandeerd. De bij de reservering gebruikte creditcard en geldige identiteitspapieren moeten bij aankomst worden voorgelegd. Bij gebreke hiervan kan de toegang tot het appartement worden geweigerd door Appart Midi 33.

B - KOSTEN

Bij aankomst worden er twee (2) kosten in rekening gebracht;

 • € 14 of € 18 voor een (1) linnen-kit voor de 2 of 3 slaapkamer appartement. (Bedlinnen; kussensloop, bedlaken, dekbedovertrek § hoes. Badlinnen ; badhanddoeken, handdoeken en badmat). Appart Midi 33 zal u om de twee (2) weken een schoonmaakservice bieden, inclusief de vervanging van uw linnen-kit.
 • € 36 voor de kosten van de eindschoonmaak, d.w.z. de schoonmaak die zal worden uitgevoerd na het verlaten van het pand. De eindschoonmaak zal slechts eenmaal moeten worden betaald, aan het begin van de huurperiode.